FROM THE AEONS ...

My photo
Albania, Albania
RE PUPLORE, eshte nje faqe e vjeter, qe sot ne fund te 2016 merr nje pamje aktive te re; punon per letersine time, per vendin tone. Re Puplore mbi te Drejten natyrore dhe te Verteten. Nje Re Puplore ne Shqiperi. // Time on Earth, time on earth, time on earth! I'm gonna walk onto that stage like it's my destiny Stand and tell the truth, make no apologies If tomorrow I should die, these are my memories I'm gonna take this simple life and make history (R.W.)

Tuesday, November 22, 2016

Te duash grate

Shembje muresh, shamish, e cdo pengese tjeter qe nuk eshte natyrale nga njeriu te njeriu ne nje shoqeri te hapur e normale.
Mbi te gjitha per mashtrimin idiot qe te jesh e mbuluar je me prane hyjnise.
Nese donte hyjnia te bente pa floke, pa buze, pa veshe, pa molleza, pa gjoks, pa seksualitet.
Eshte fyerje e hyjnise ta mbulosh vepren e tij.
Kjo thene nga logjika fetare.
Grate sot me levizjen feministe, para se te luftojne per te pasur muskuj si burrat duhet te punojne shume me emancipimin e shkollimin e femres se shtypur qe katandiset ne kete menyre ne mes te civilizimit europian.
Njejta gje vlen dhe per meshkujt me pantallona trecerekeshe e mjeker si e profetit 1500 vjet perpara.
Jetojme ne epoke tjeter. Kohe te tjera. Feja eshte e drejte elementare, qe ka te beje me shpirteroren e njeriut, e s ka lidhje fare me veshjet e shfaqet publike hipokrite te devotshmerise.
Evolucion.

No comments: